Таро прогноза за 8-14 май за всички зодии   Овен Карта

...
Таро прогноза за 8-14 май за всички зодии
  Овен Карта
Коментари Харесай

Таро прогноза за 8-14 май за всички зодии

Таро прогноза за 8-14 май за всички зодии

 

Овен

 Късметче за вашата зодия Овен

Карта Таро: Три жезли

Не планирайте нищо. Всичко стартира да върви в вярната посока. Таро прогноза за 8-14 май демонстрира, че животът ви ще бъде изпълнен с непредвидени и удивителни събития. Трите жезли демонстрират, че идва невероятна опция, обилие и би трябвало да сте подготвени за смяна, която ще ви донесе щастливи дни.

Телец

 Късметче за вашата зодия Телец

Карта Таро: Девет чаши

Време е да си пожелаете нещо от сърце- едно за двама. Таро прогноза за 8-14 май ви предвижда, че това е вашият прозорец на опция да обедините сили, да създадете общи цели или визия за вашето бъдеще и да се обедините, с цел да го реализирате. Деветката чаши демонстрира реализацията на задачите. Ще постигнете триумф, стига да го желаете от сърце.

Близнаци

 Късметче за вашата зодия Близнаци

Карта Таро: Обесеният човек

Използвайте този сезон на Венера в Рак, с цел да зададете на колегата си въпроси, които в никакъв случай преди не са задавани. Таро прогноза 8-14 май ви поучава – пробвайте се да разберете противоположната позиция, полезности или възгледи за живота по неговия метод. Разговорът ще помогне за развиването на връзката ви по допустимо най-хубавия метод. След него ви чака благополучен интервал, за които даже и не сте подозирали.

Рак

 Късметче за вашата зодия Рак

Карта Таро: Смъртта

Не се опасявай. Таро картата- Смъртта не е това, което си помислихте, а краят на неприятен интервал за вас. Таро прогноза за 8-14 май ви демонстрира,че ще имате обновяване, прераждане, избавление. Нещо ще изчезне и ще свърши единствено с цел да се появи нещо по-добро. Не се вкопчвайте в остарялото. Трябва да се излекувате от минали пострадвания.

Лъв

 Късметче за вашата зодия Лъв

Карта Таро: Асо мечове

Таро прогноза за 8-14 май вещае, че ви чака величествен съдбоносен диалог, който ще промени доста в връзките ви към обичани важен за вас човек. Асото мечове демонстрира, че с истина и откровеност ще спасите възприятията.

Дева

 Късметче за вашата зодия Дева

Карта Таро: Пет монети

Таро прогноза за 8-14 май ви моли да оставите травматичните взаимоотношения зад тила си и да продължите напред без тежък багаж. Това е най-хубавото решение за вас за напред. Трябва да намерите способи да се излекувате.

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни

Карта Таро: Три чаши

Пригответе се за ваучър и празнуване с обичания човек. Таро прогноза за 8-14 май, ви кани да се отпуснете, да си сложите усмивката и да се насладите на прелестно прекарване. Отидете на пътешестване, организирайте среща, резервирайте почивка и направете всичко, което ви прави щастливи. Внесете нова наслада и развлечение във вашата връзка.

Скорпион

 Късметче за вашата зодия Скорпион

Карта Таро: Пет меча

В персоналния живот се задава дребна стихия. Таро прогноза за 8-14 май ви поучава да не го превръщайте в вилнееща стихия с груби думи и обвинявания. Не наливайте масло в огъня. След това се фокусирайте върху намирането на решение на първопричината. И всичко ще се изглади. Не е срамно и да потърсите помощ от експерт.

Стрелец

 Късметче за вашата зодия Стрелец

Карта Таро: Глупак/шут

Време е да започнете изначало, да обърнете страницата, да намерите нов път, това ви поучава Таро прогноза за 8-14 май. Глупакът е настойник на новото начало. Нещата постоянно се трансформират, само че това са промени, с които ще сте съгласни и ще ви внесат естетика и уют.

Козирог

 Късметче за вашата зодия Козирог

Карта Таро: Страница с монети

Страница с монети е образователна карта. Можете да постигнете нещо значимо, в случай че отделите време за обучение и самоусъвършенстване, това показва Таро прогноза за 8-14 май. Картите предлагат да се развивате дружно с сътрудник: запишете се за забавни курсове, отидете на лекции, отидете на екскурзия или пътешестване.

Водолей

 Късметче за вашата зодия Водолей

Карта Таро: Асо купи

Ще имате шанс съгласно Таро прогноза за 8-14 май. Асото купи е главната любовна карта. Без значение какъв брой сложна е обстановката в персоналния ви живот в този момент, всичко ще се оправи доста скоро. Промените ще бъдат невероятни: това може да бъде предложение за брак, вест за ново попълнение в фамилията, годеж, брак или съдбовно запознанство.

Риби

 Късметче за вашата зодия Риби

Карта Таро: Седем монети

Чувствате се спокойни и щастливи, само че ще би трябвало да преминете през значими промени в връзките. Седемте монети е карта на обновяване и промяна. Бъдете отворени за промени и усъвършенствания. Според Таро прогноза за 8-14 май ще настъпи интервал на още по хармонични връзки сред вас и обичания ви човек.

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР